Bli kvitt giftstoffene med detox-te

detox-te

Annonsørinnhold.

I dagens samfunn er vi omgitt av giftstoffer overalt. Disse giftstoffene finnes i forbrukervarer, i maten vår, ja selv i luften vi puster inn. Heldigvis er det slik at det er fullt mulig å avgifte og rense kroppen for slike urenheter, som jo giftstoffene er. I dag er det for eksempel veldig populært å ha detox-kur hjemme.

Det finnes mange slags måter å igangsette detox av kroppen på. Noen faster, andre unngår visse matvarer eller spiser kun økologisk mat. Men det å drikke te er nok blant de aller enkleste og rimeligste metodene som finnes.

Man må naturligvis sørge for at man har riktig type te. Naturlig Örtte Detox Te er nettopp en slik type te, som altså virker avgiftende og rensende på kroppen.

Vi kommer tilbake til dette, men først – hva er egentlig giftstoffer, og hvordan påvirker de oss?

Hvordan påvirker giftstoffene oss?

Giftstoffer er substanser som kan være skadelige for levende organismer. Slike stoffer kan påvirke oss på ulike måter. De kan virke hormon- eller reproduksjonsforstyrrende. De kan gi allergier, og i de verste tilfellene kan de også føre til utvikling av kreft. Antibiotikaresistente bakterier er en annen fare.

Disse skrekkelige stoffene kan også føre til skader på fostre og småbarn, noe som har ført til at enkelte antar at fremtidens barn vil bli mindre intelligente.

Giftstoffer er altså et helt reelt problem i dagens samfunn, og er noe som kan føre til en rekke helsemessige komplikasjoner og utfordringer – på global skala. Vi får håpe at våre folkevalgte gjør noe med dette. Blant annet har Audun Lysbakken tidligere fremmet forslag om å forby giftstoffer i forbrukervarer.

Men: Inntil videre får vi klare oss på egenhånd. Og da er detox ingen dårlig idé. Som nevnt innledningsvis er kanskje det å drikke te blant de aller enkleste og rimeligste metodene der ute. Så la oss se nærmere på den nevnte te-typen.

Örtte Detox Te – Energi som renser

Örtte Detox Te er laget spesielt for å rense kroppen for giftstoffer og avfallsstoffer. Ikke bare er teen velsmakende og bidrar til avgiftning, den har også en rekke gunstige virkninger utover dette.

Örtte Detox Te gir deg..

  • Massevis av sunne antioksidanter
  • Økt energi
  • Mindre oppblåsthet
  • Renere hud
  • Økt forbrenning og stoffskifte

Teen er laget i samarbeid med eksperter på sunnhet, og består av nøye utplukkede ingredienser.

Det finnes en te for både morgen og kveld. Blant ingrediensene i morgenteen finner man:

Lavendel, som er et kjent skjønnhetsmiddel – særlig når det gjelder huden, som etter sigende skal bli mer elastisk og glatt. Kamille er kjent for å ha en avslappende virkning, samt at den bidrar til å avgifte kroppen for giftstoffer. Hvit te er stappet full av velgjørende antioksidanter, og har dessuten gunstige antialdringsegenskaper.

Grønn te gir økt forbrenning, samt at den bidrar til avgiftning. Rosenrot (som har vært brukt i Norge i tusenvis av år) bidrar til å motvirke tretthet, og gir økt mental yteevne. Lavendelrot har en postitiv virkning på immunforsvaret, og bidrar til avgiftning.

I likhet med morgenteen, består også kveldsteen av en rekke kjernesunne urter. En pakke er ment å vare i 28 dager, noe som gir deg god tid til å føle effektene.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853