Body wraps for strammere hud

Body wraps for strammere hud

Så, la oss først begynne med: Hva er egentlig en Body Wrap? Vel, først og fremst er dette en enkel og naturlig behandlingsform, der man bruker bandasje – såkalt bodywrap.

Man bruker body wrap for strammere hud først og fremst, men behandlingen skal visstnok ha en rekke gunstige virkninger utover dette. Enkelte kaller også denne type behandling for en rensebehandling, ettersom den skal virke rensende på kroppen.

Body Wrap er en slags bandasje man strammer rundt en utvalgt del av kroppen. Kanskje man ønsker å forbedre lår eller mage – begge deler kan fint behandles. Vi kommer tilbake til dette, og hvordan man selv kan anvende slike produkter, mot slutten av artikkelen.

Ecomasters Body Wraps er en spennende type body wrap. Her brukes nemlig en helt spesiell type leire fra den slovenske Komenda-dalen. Denne leiren er viden kjent, og hevdes å være et helbredende middel som skal virke gunstig mot all slags hudproblemer.

Det sies at den egyptiske dronningen Kleopatra brukte denne leiren for å holde huden ren, glatt og vakker. Leire har jo alltid vært brukt som et middel for å styrke hudens skjønnhet og vitalitet, og Kleopatra var tydeligvis ikke noe unntak. Nå i våre dager er også leire kjent som et effektivt middel for alle som ønsker seg pen og lytefri hud, også blant eksperter.

Ecomasters Fango Clay Body Wrap hevdes å ha følgende effekter på kroppen:

  • Motvirker cellulitter
  • Detox: Fører til naturlig utskillelse av avfallsstoffer
  • Kan bidra til å øke stoffskiftet
  • Kan bidra til å fjerne overflødig magefett
  • Motvirker dårlig blodsirkulasjon
  • Renser huden
  • Virker beroligende og anti-inflammatorisk

I tillegg til alle disse ulike virkningene, kan produktet ha overraskende god effekt mot diverse hudplager, som for eksempel psioriasis, akne og utslett.

Nettavisen skriver også at body wrap kan anbefales for dem som har gått betydelig ned i vekt. Behandlingen skal nemlig virke gunstig på slapp og løs hud, som man kan risikere ved rask vektnedgang. Personer som sliter med høyt blodtrykk, samt gravide og ammende, anbefales imidlertid å holde seg unna denne type behandling.

Webmd.com skriver også om body wrap. Det ser ut til at enkelte eksperter er usikre på alle de påståtte virkningene, men erkjenner at slike behandlinger kan bidra til å fjerne urenheter, samt virke gunstig for personer som lider av akne.

Hvordan bruke Ecomasters Fango Clay Body Wrap?

Når man skal anvende produktet må man først løse ut bandasjene. Deretter skal man legge bandasjene i en passende beholder, og helle varmt vann over. Mens bandasjene absorberer vannet, skal man tilberede leiren. Resultatet skal være en leire som ikke drypper, og som er enkel å smøre på huden.

Deretter skal du påføre leiren på huden, omtrent 2 millimeter tykt. Deretter skal du vri vannet ut av bandasjene, og stramme dem rundt området der du har smørt på leiren. Så er det bare å vente i 40-60 minutter, før du kan fjerne bandasjene og vaske vekk all leiren. Ytterligere beskrivelse av produktet, samt instruksjoner, er naturligvis å finne i pakningsvedlegget.

Naturlig behandling, og fornøyde kunder

Dette produktet er jo laget av leire, og er dermed hundre prosent naturlig. Ingen allergiske reaksjoner bør derfor forekomme, med mindre man er så uheldig å ha sink- eller jernallergi. Så, for de aller fleste vil dette derfor være et produkt som huden responderer veldig bra på.

Ulike tilbakemeldinger fra kunder – som vist på vår hjemmeside (se link lenger opp), gir en tydelig indikasjon på at produktet faktisk virker slik det skal. Enkelte skryter av at de føler seg renset for giftstoffer, andre av at de føler seg mindre oppblåst, og atter andre hevder å ha fått strammere hud.

Husk også at denne type behandlingsform er temmelig luksuriøs. Slik behandling forbindes gjerne med opphold på et spa eller andre typer behandlingssentre der skjønnhet og velvære står i fokus. Med Ecomasters Body Wrap kan du nå utføre denne behandlingsformen hjemme, helt enkelt.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853