Brun uten sol: Ny selvbruningspille kan redusere risikoen for hudkreft

selvbruningspille

Annonsørinnhold.

Sommeren er i gang, men det er mange blant oss som sliter med å få den perfekte brunfargen.

Man kan få feil tanlinjer, bli solbrent og samtidig er det også økt risiko for hudkreft ved å utsette seg for farlige UV-ståler fra solen.

For å fremme sunnhet og forebygge hudkreft, har den britiske produsenten On Group Ltd., nettopp lansert et kosttilskudd som tar i bruk 5 forskjellige karotenoider som stimulere kroppens melaninproduksjon for å sikre en sikker og solfri brunfarge.

Proto-col Boost forbedrer huden din til sommeren ved å gi den perfekt og naturlig solbrun hud. Kosttilskuddet inneholder en blanding  av 5 naturlige  karotenoider som stimulerer kroppens melaninproduksjon. De aktive ingrediensene er alle kraftige antioksidanter, som kan fremme en sunn gyldenbrun farge året rundt. Kjøp Proto-col Boost her.

Sikker og naturlig

For å styrke hudens helse og redusere de mange tilfellene av hudkreft, har On Group Ltd i samarbeid med britiske forskere, utviklet et 100 % naturlig kosttilskudd som effektivt kan fremme melaninproduksjonen, og gi resultater innen 2 til 4 uker.

Formålet er å fremme hudhelsen for personer som ellers ville ha brukt mange timer i solen og bli utsatt for farlige UV-stråler. Med Proto-col Boost kan du oppnå en solbrun farge på naturlig og sikker måte.

Offisiell forhandler i Norge

I samarbeid med WeightWorld.no er Proto-col Boost nettopp blitt lansert i Norge, slik at den norske befolkningen også har muligheten til å oppnå en naturlig solbrun hud på en sikker måte.

En pakke inneholder 120 kapsler, noe som tilsvarer omtrent 2 måneders forbruk. Man skal kun ta 2 kapsler per dag før måltider.

WeightWorld.no er en anerkjent forhandler av naturlig kosttilskudd, som spesialiserer seg på sunn hud, kropp og helse. Med deres store utvalg av naturlige produkter har de hjulpet nordmenn med helse og velvære siden 2004.

Kjøp Proto-col Boost her.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853