Fem matvarer som er bra for potensen

Mat som er bra for potensen

Artikkel tilsendt av Pål Erik Waagbø

Hva skal man spise for å best forberede seg til et hett møte? Det er visse matvarer som kan forsterke potensen, om så du ønsker å være på den sikre siden eller bare vil ha litt drahjelp.

Det er mange flere menn enn de fleste tror som har problemer med potensen. Selv om stadig flere yngre menn også er opptatt av dette, er det primært menn i alderen 60 pluss som har problemet. Samlet sett har hver tredje mann opplevd minst en nedtur i senga – og dette har ofte preget både selvtillit og i noen tilfeller også kjæresteforholdet.

Mens mange nå får hjelp av reseptbelagte legemidler fra for eksempel 121doc.no, er det mulig både å unngå behandling eller å supplere behandling gjennom å ta noen potensforsterkende matvalg. Vi har derfor satt opp en liten liste til deg over hva du bør spise før en het natt.

Østers gir opptur

Østers er en luksus du kan unne deg fra tid til annen, kanskje spesielt i forbindelse med en romantisk middag. Mange anser blåskjell som et afrodisium som kan skape magi under dyna, men østers er bra fordi de også inneholder mye sink, som stimulerer blodsirkulasjonen og testosteronproduksjonen.

Potente bananer

Denne avlange frukten er spesielt rik på kalium, som er med på å gjøre veggene i blodårene avslappet. Dette gjør at mer blod kan flomme inn i penis og skape en sterkere ereksjon. Man kan derfor si at bananer holder løftet som utseendet antyder.

Jordbær vekker appetitten

C-vitaminnivået i jordbær er 65 mg per 100 gram bær –som er betydelig mer enn for eksempel appelsiner. De små frøene i frukten inneholder også rikelig med sink, og dette stimulerer libido både hos menn og kvinner. Ikke rart at jordbær med champagne er en klassiker.

Ingefær krydrer maten

I det fjerne østen har denne roten blitt ansett for å være en mirakelkur for potens i tusenvis av år. Også her i Norge har flere og flere menn oppdaget den positive effekten som ingefær har på sexlivet. Kok te eller hakk den opp og bruk den som krydder på maten – du vil garantert få krydret sexlivet i samme slengen.

Ginseng-potens

Det er allment kjent at ginseng er en god potensvenn. Ginseng gir økt produksjon av nitrogenoksid, som sørger for utvidelse av blodårene og dermed bedre sirkulasjon.

Mange bekker små gjør stor å, er et gammel ordtak. Om du gjør de små grepene for å gjøre sexen litt ekstra god, så vil du nok oppleve en oppsving i samlivet i ukene fremover. Da er det vel bare å ta frem handleliste-appen og legge til fem matvarer.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853