Grønne kaffebønner kan øke forbrenningen

Grønne kaffebønner kan øke forbrenningen

Annonsørinnhold.

Grønne kaffebønner er ubrente kaffebønner som inneholder mye klorogensyre. Denne syren har en gunstig virkning på helsen vår, ved at den kan øke både fettforbrenningen og stoffskiftet. Produkter som inneholder kaffebønneekstrakt, som grønne kaffekapsler, gir også økt energi og overskudd, ved sitt naturlige innhold av koffein.

Brente eller ristede kaffebønner – altså det som utgjør grunnlaget for en vanlig kaffekopp, inneholder også klorogensyre, men i vesentlig mindre grad. Mye av innholdet forsvinner nemlig i brenningen.

Grønne kaffebønner derimot, som er uristede og dermed rå, er proppfulle av klorogensyre.

Denne unike syren er også kjent som en antioksidant, og er altså et naturlig forekommende næringsstoff.

Antioksidanter er som kjent kjemiske molekyler som forebygger oksidering i cellene.

Antioksidantene bidrar dermed til å bekjempe skadelige, frie radikaler, og regnes som særs viktige næringsstoffer, som blant annet verner oss mot kreft og hjertesykdommer.

Øker forbrenning og stoffskifte

Klorogensyre virker inn på opptaket av fett og glukose i maten, og kan derfor bidra til å øke forbrenningen. Inntak av kaffebønneekstrakt er også kjent for å øke stoffskiftet.

Forskning.no har tidligere skrevet om at grønne kaffebønner kan hjelpe mot fedme. Der vises det til resultater som tilsier at klorogen bidrar til å regulere blodsukkeret, og at stoffet i fremtiden muligens kan bli brukt som medisin mot diabetes type 2.

Examine.com skriver også at klorogensyre, som finnes i en rekke planteforbindelser, kan redusere absorpsjonen av karbohydrater vi får i oss.

Husk også at koffein, som er sentralstimulerende, skal kunne bidra til å stagge kroppens naturlige sultfølelse.

For dem som ønsker å redusere vekt, kan altså grønne kaffebønner vise seg å være et nyttig kosttilskudd.

Og hvis det skulle hjelpe, er det kanskje slik at det er verdt å prøve?

100 % naturlig kosttilskudd

WeightWorld.no tilbyr grønne kaffebønner i form av rene og naturlige kosttilskudd.

Green coffee Pure er ledende på markedet når det gjelder innhold av grønn kaffebønneekstrakt – med hele 7000 mg per kapsel. Produktet inneholder også koffein, men har ingen kaffe- eller koffeinsmak.

Dette er et svært populært kosttilskudd, med mer enn 24 000 salg i Europa siden 2015. Tilbakemeldinger fra kunder er også overveldende positive. Ikke bare med tanke på enkel bestilling og rask levering, men også det at kundene opplever at produktet virker slik det skal.

Green Coffe Pure

  • Gir økt energi og overskudd
  • Kan øke stoffskiftet
  • Kan øke fettforbrenningen
  • Øker ytelse og konsentrasjon
  • Består av 20 % klorogen
  • Er egnet for vegetarianere og veganere
  • Er 100 % naturlig

WeightWorld tilbyr flere typer grønne kaffe-kapsler – altså kosttilskudd med kaffebønneekstrakt, i form av kapsler.

Green Coffee & Garcinia Cambogia er laget spesielt med tanke på vekttap og energi, og hjelper kroppen med å brenne fett raskere. Dette produktet kan være svært nyttig for dem som ønsker å unngå småspising mellom måltidene.

Green Coffee Cleanse er laget spesielt med tanke på detoksering, også kjent som detox. Det betyr at produktet hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer og giftsstoffer – som jo er et større problem nå idag, enn noensinne før. Produktet er for øvrig stappfullt av vitaminer og mineraler, i tillegg til at ingrediensene har en rensende og velgjørende effekt på kroppen.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853