Inspirasjon til motivasjon

Inspirasjon til motivasjon

Ofte er det slik at man gjerne skulle ha kommet i gang med noe – enten det er trening, et prosjekt, en slankekur eller noe annet – men så mangler man motivasjon. Hva er det som egentlig hindrer deg i å sette i gang? Nemlig – det er deg selv. 

Så hva skal til for å motiveres? Av og til kan det hjelpe å se ting i perspektiv.

Nick Vujicic er en mann fra Australia. Han ble født uten armer og uten ben. Likefullt har han lykkes her i livet – han har motivasjonen i orden. Og er man motivert nok er det ingenting som kan hindre deg i nå målene dine.

Det personlige mottoet til Nick er: «No arms – no legs – no worries». Se det rørende og inspirerende klippet her:

Arthur er en krigsveteran som skadet knærne i Gulfkrigen. Etter krigstjenesten mistet han troen på seg selv, og la på seg alt for mange kilo. Han ble slapp, deprimert og i elendig form. Han begynte å lete etter noen som kunne hjelpe ham, men alle yogainstruktørene han forhørte seg med avviste ham. Alle unntatt én. Ved hjelp fra en dedikert yogainstruktør gikk Arthur gjennom en utrolig forvandling. Motivasjon er av og til alt som skal til! Og det er aldri for sent å begynne: Arthur var 47 år da han bestemte seg for å komme i god form.

Det kan være tungt i starten, det å sette i gang med et krevende prosjekt, som for eksempel en slankekur eller et treningsopplegg. Visualisering er et godt hjelpemiddel for mange: Se for deg resultatet eller belønningen. Se for deg hvor fint det kommer til å bli, hvor bra du kommer til å føle deg. Hold motivasjonen oppe, gi aldri opp.

Så, hva er din unnskyldning? Du har ingen! Bestem deg nå, sett i gang. Husk: Det er aldri for sent å begynne. Du kan få til det du vil!