Redd for å prate om herpes?

Redd for å prate om herpes?

Denne artikkelen er tilsendt fra freedomhealth.co.uk.

Herpes er en velkjent seksuelt overførbar infeksjon, men ingen vil egentlig innrømme at de har herpes selv. Men hva gjør du hvis du tror du har herpes? Gjemmer deg bort og håper at det går bort av seg selv snart? Det er ikke en god idé!

Du bør få behandling for denne sykdommen umiddelbart ellers kan du oppleve et ubehag i lang tid.

Hva skyldes herpes?

Herpes er en av de vanligste seksuelt overførbare sykdommene, og kan overføres ved oral- eller vanlig sex. Først oppstår det blemmer på det infiserte området.

Disse kan sprekke og forårsaker nye problemer som sårdannelse og arr. Urinering kan bli et mareritt fordi blemmer blir til åpne sår som lett kan forverres.

Så hva er årsakene til disse blemmene? Det er et virus som kalles herpes simplex virus, som kan smitte gjennom kontakt med et infisert område eller kjønns-safter  Det er veldig viktig at du får sjekket deg så raskt som mulig, slik at du hindrer videre spredning av denne infeksjonen.

Behandle problemet

Det er ingen grunn til å frykte herpesbehandling. Faktisk vil det være mye verre hvis du bestemmer deg for å ignorere problemet, ettersom herpesinfeksjoner er kjent for å vende tilbake gang etter gang.

Du bør skaffe deg riktige medisinene. Herpes behandling hos Freedom Health, anbeflaer antiviral medisin som Acocylovir. Et par dager med bruk av denne medisinen vil fjerne utbruddet mye raskere, og du trenger ikke å forholde deg til disse irritable blemmene lenger. Medisinen fåes enten i form av tabletter eller som en krem som kan smøres direkte på huden. Noen ganger må du kanskje ha mer omfattende behandling hvis herpesinfeksjonen stadig vender tilbake.

Det å få riktig type behandling for herpes er den enkleste måten å bli friskmeldt på. Naturligvis er det bedre å behandle infeksjonen istedet for å lide i stillhet fordi du er redd for å prate om det? Sørg for at du får deg selv behandlet hvis du mistenker at du har en herpesinfeksjon – for deg og andre menneskers sikkerhet.