Revita: Sjampoen som motvirker hårtap

Revita: Sjampoen som motvirker hårtap

Annonsørinnhold.

For mange kan hårtap være en mental belastning, og kanskje spesielt hvis hårtapet skulle starte i ung alder. Det er noen som hevder at det er umulig å motvirke hårtap, men det er slett ikke sant. I denne artikkelen ser vi nærmere på hårtap behandling som kan gjøre underverker, nærmere bestemt Revita Shampoo.

Vi mister alle noen hår om dagen, stort sett mellom 100 og 150 hårstrå. Noen mister imidlertid mye mer enn som så, noe som kan gjøre at håret tynnes ut, eller at man blir skallet.

Årsaken til omfattende håravfall er gjerne genetisk betinget, men kan også skyldes sykdom, bruk av visse legemidler eller ettervirkninger av graviditet.

Uansett, det er det godt å vite at det finnes produkter som faktisk kan hjelpe mot hårtap. Les videre, så får du vite mer om en fantastisk sjampo for alle som sliter med hårtap.

Revita Shampoo

Revita Shampoo er en sjampo laget spesielt for dem som sliter med hårtap. Jevnlig bruk av denne sjampoen virker vitaliserende på hodebunnen, og forbedrer hårets kvalitet.

Revita består av aktive ingredienser som bidrar til å styrke og opprettholde hodebunnens og hårsekkenes funksjoner, og som i tillegg stimulerer hårveksten. Sjampoen består av antioksidanter, anti-DHT-hemmere, fuktighetsgivende molekyler og aminosyrer.

Denne ingrediensblandingen motvirker soppdannelse og hormoner som forårsaker hårtap, samtidig som den virker anti-inflammatorisk på hodebunnen.

Produktet er regnet som helt trygt å bruke, og har ingen kjente bivirkninger. Om man skulle oppleve problemer skyldes dette etter all sannsynlighet en allergisk reaksjon, noe man bør forhøre seg med legen om.

På shytobuy finner man for øvrig flere produkter som kan være effektive for alle som sliter med hårtap, enten man er mann eller kvinne.

Fordelene med Revita

  • Er et 100 % naturlig produkt
  • Motvirker hårtap og stimulerer hårveksten
  • Produktet har tusenvis av fornøyde kunder, både menn og kvinner
  • Har ingen bivirkninger
  • Styrker hårkvaliteten
  • Øker diameteren på hårstråene

Hvordan brukes Revita Shampoo?

Denne sjampoen skal masseres inn i hodebunnen, i omtrent 1 til 2 minutter, før man skyller som normalt. Man skal deretter påføre sjampoen igjen, og vente 3 til 5 minutter før man skyller en siste gang. For et best mulig resultat bør man bruke Revita minst 5 ganger i løpet av hver uke.

.. og når ser man resultater?

Avhengig av årsakene til hårtapet, vil resultatene naturligvis variere fra person til person. Normalt vil man imidlertid se resultater etter kun 20 dager, noe som er ganske bemerkelsesverdig. Etter 4 måneder derimot, vil man merke sjampoens fulle effekt.

Flere kunder har skrytt produktet opp i skyene, og skryter av at håret har blitt tykkere, og at forskjellen er merkbar etter bare noen uker.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853