Waist Trainer – Korsettet som gir flatere mage

Waist trainer - Korsettet som gir flatere mage

Annonsørinnhold.

Waist Trainer er et korsett som bidrar til vektredusering, bedre holdning og som kan lindre ryggplager. Det er designet for fleksibilitet og komfort, og kan brukes i de fleste sammenhenger.

Dette korsettet har de siste årene blitt svært populært blant kjendiser, også her i Norge. Årsaken må naturligvis være at korsettet virker slik det er ment å gjøre.

I vår moderne hverdag strekker jo ikke tiden alltid til. Da kan det være gunstig med hjelpemidler som kan brukes passivt og diskré i hverdagen. Waist trainer er nettopp et slik hjelpemiddel.

Waist training hjemme? Ja, korsettet kan brukes til en hvilken som helst anledning, enten man vasker stua, er i et selskap, mens man sover, eller noe annet.

Korsett for smalere midje

Som sagt er altså Waist Trainer et såkalt slankekorsett som bidrar til flatere mage, bedre holdning og som i tillegg kan lindre ryggplager.

Korsettet er laget av polyester og spandex av høy kvalitet, og er designet slik at den enkelt former seg etter midjen din. Samtidig er korsettet behagelig å bruke, ved at det er designet for både fleksibilitet og komfort. Korsettet kan også brukes under klærne, og det er nettopp derfor den kan brukes når som helst, og hvor som helst.

Waist Trainer består også av spiralstivere av metall, som er viktige for å bidra til effektiv oppstramming av midjen.

Fordeler med Waist Trainer

Waist Trainer er et fantastisk og effektivt produkt, noe populariteten tydelig vitner om.

Kan gi 2 til 8 cm smalere midje, om det brukes regelmessig i en lengre periode

  • Kan gi bedre holdning og lindre ryggsmerter
  • Øker fettforbrenningen i mageregionen
  • Bidrar til å fremheve kroppens kurver
  • Komfortabelt å bruke, med et elastisk og pustende materiale
  • Enkel å justere og tilpasse etter ulike kroppsfasonger
  • Er enkel å vaske og er laget av et holdbart materiale
  • Kan brukes under klærne, både til trening og om natten
  • Brukes av flere realitystjerner, og av flere tusen nordmenn

Noen av kjendisene som bruker Waist Trainer er blant annet Jessica Alba, Kylie Jenner og Kim Kardashian, bare for å nevne noen.

Slik bruker du Waist Trainer

Korsettet skal tilpasses slik at det er behagelig å bruke. Utover dette kan korsettet brukes når som helst på døgnet, enten når man er våken eller når man sover. Man skal bruke korsettet slik at toppen er plassert like under brystet, og bunnen rett over trusekanten – altså rundt midjen.

For et mest mulig optimalt resultat, anbefales det å bruke korsettet minst en time om dagen i en måned, og aller helst kombinert med noen gode treningsøkter.

Det anbefales å bruke korsettet i økter fremfor i lengre perioder. I tillegg kan det være lurt å tilvenne seg bruken gradvis, ved å øke tiden man bruker korsettet etterhvert som man blir komfortabel med plagget.

Ikke bruk korsettet hvis det er for stramt, og vær nøye med å kjøpe riktig størrelse som egner seg for din kroppsfasong.

Det anbefales å ta av korsettet etter et måltid, da korsettet naturligvis kan være noe ubehagelig å bruke med full mage.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/helsetms/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853